Denna artikel är en annons

SKAPAR FRAMTIDEN – KUNSKAP, INNOVATION, ÖPPENHET

Optimalt hem för livets goda

Vi erbjuder alla våra kunder inredningshjälp av Mija Kinning, känd inredare från TV4:s Bygglov. Kunderna får ett personligt möte med Mija då man går igenom alla valmöjligheter som finns i köpet.

Vill du ha tid att resa, tid att njuta och fortsätta bo i villa, men slippa det tråkiga underhållet och ha allt på ett och samma plan? Då är Optimala hem den perfekta lösningen för dig.

– Det blir tid över för livets goda, säger Lars Mattsson.

Många mogna ungdomar över 50 funderar på att sälja sina äldre hus då man tröttnat på det ständiga underhållet och att renovera. Samtidigt finns ett motstånd mot att flytta till lägenhet, eftersom steget blir alltför stort.

 

– Med Optimala hem får du det bästa av två världar: Här kan du tända grillen och gå barfota i gräset, men slipper det betungande ansvaret med hängrännor och fasadarbeten, säger Lars Mattsson.

 

Optimala hem är bostadsrättshus på 100 kvadratmeter i vinkel med lättskött trädgård och parkeringsplats.

 

– Vi är ett rörligare folk i dag än för 50 år sedan. Många väljer att bo några månader utomlands om året. Med Optimala hem behöver man inte bekymra sig om allt som behöver skötas med huset, här är det bara att låsa dörren och åka i väg eftersom bostadsrättsföreningen sköter det praktiska, säger Lars Mattsson.

 

Att sälja villan och flytta till något mindre kan kännas svårt. Hur ska det gå att flytta från stort till litet? Hur ska de gamla möblerna passa in i det nya hemmet?

 

– Många känner sig vilsna i processen och för att hjälpa till med den erbjuder vi alla våra kunder inredningshjälp av Mija Kinning, känd inredare från TV4:s Bygglov. Kunderna får ett personligt möte med Mija då man går igenom alla valmöjligheter som finns i köpet. Även standardlösningarna är ett aktivt val. Hon ger gärna råd om hur man kan inreda också, säger Lars Mattsson.

 

Redan har Optimala hem byggt bostadsrättshus på många platser i Skåne.

 

– Framför allt är det möjligheten att få flytta in i ett nytt, fräscht, bekvämt och bekymmersfritt hus som är det avgörande för de 120 familjer som flyttar in i ett Optimala hem i Skåne varje år, säger Lars Mattsson.

 

I Lunds kommun håller man på att bygga i Veberöd/Annelund och fler planerade byggnationer kommer. Husen byggs minst som parhus och som mest sex hus som sitter samman.

 

– Idén är att erbjuda bra kvalitet till ett rimligt pris och att det ska vara enkelt, tryggt och smidigt att växla från sitt gamla boende. Tid över för livets goda, helt enkelt, säger Lars Mattsson.

– För mogna ungdomar över 50.

– Enkelt och bekvämt boende på ett plan.

– Lättskött trädgård.

– Bostadsrätt.

– Tid över för livets goda.

Det här är Optimala hem: